O krok napřed

Název projektu: O krok napřed

Doba realizace: 11.5.2023-30.4.2024

Cílem projektu je rozvoj a profesionalizace naší organizace. Tohoto cíle bude dosaženo skrze níže uvedené aktivity:

1) Podpora a rozvoj organizačních procesů a systémů

2) Zvýšení kvalifikace pracovníků v oblasti využívání digitálních nástrojů a technologií

Projekt byl finančně podpořen z Nadace ČEZ.

Hodnocení projektu:

Cíl projektu hodnotíme jako splněný. Absolvovali jsme velmi přínosná školení, která byla zaměřena prakticky a interaktivně. Poznatky ze školení jsme ihned začali využívat v praxi.

Přešli jsme na Google Workspace pro neziskové organizace. Naše interní a externí komunikace je nyní flexibilnější a efektivnější, došlo k eliminaci komunikačních šumů. Díky využívání sdílených dokumentů je naše práce efektivnější.

Zakoupili jsme novou výpočetní techniku, která skvěle slouží pracovníkům i klientům.

K velkým změnám došlo také v oblasti PR a markentigu. Máme nové webové stránky, které jsou jednoduché, přehledné a responsibilní. Byly vytvořeny nové propagační letáky, které jsou v souladu s novou vizuální identitou a přehledně informují cílovou skupinu o našich službách. Profesionální fotograf nám nafotil krásné fotografie, které zachycují aktivity organizace. Máme Instagram, na který pravidelně umísťujeme fotografie z dění v organizaci.

Máme nové datové rozvody, které jsou nyní kompatibilní s novými systémy a technologiemi. umožňují lepší kontrolu a monitorování datového provozu a zabezpečení datových informací.

Na dvoudenním teambuildingovém setkání jsme potrénovali mysl i nohy, dozvěděli jsme se něco nového o sobě navzájem, posílili jsme týmové hodnoty a kulturu a společně probrali cíle, které máme do dalšího období.

Pod vedením zkušeného facilitátora jsme vytvořili strategický plán na období následujících 3 let.
Přejít nahoru